The Great Escape - Spannend uitje voor het hele bedrijf

Dit spannende bedrijfsuitje in Overijssel is inclusief:

  • Ontvangst met een warme consumptie
  • Gevangenisopstand (Arrow Battle of hakbijl) 1 uur
  • Prison Break - Escape game 1,5 uur
  • Buffet of barbecue 1

Prijs: € 55,00 p.p.Minimum aantal personen: 10

Extra's

  • Inclusief twee consumpties overdag en vrij drinken vanaf 17:15 tot 19:30 uur tijdens de gevangenisopstand en het buffet/barbecue, bedraagt de prijs € 75,00 p.p. 
  • Het is ook mogelijk om het spel om 17.00 uur te laten beginnen met de barbecue of het buffet. Aansluitend wordt Prison break Paasloo met de gevangenisopstand gespeeld en wordt de avond afgesloten met een borrel (exclusief) en uitgebreide borrelgarnituur. De prijs bedraagt dan € 65,00 p.p. Geschat einde tussen 21.00 en 00.00 uur. (afhankelijk van aantal)

  Prison Break Special
  Het spel begint al in uw bedrijf of verzamellocatie: De cipiers komen u arresteren en u wordt in passende kleding in de touringcar gezet. Onderweg verzorgen we twee kopjes koffie of thee met een lekkernij. In Paasloo aangekomen wordt u overgedragen aan de cipiers van Prison Break en de middag/avond begint. Aan het eind van de avond wordt u ook weer teruggebracht (meerdere stopplekken zijn in overleg mogelijk). De toeslag is afhankelijk van de afstand tussen uw locatie en Paasloo en varieert van € 15,00 tot € 40,00 p.p.

  De prijs van de Great Escape is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Compleet verzorgd bedrijfsuitje in Overijssel

  Beleef deze nieuwe escape sensatie met uw collega’s of klanten. U en uw medeplichtigen worden gearresteerd om een gevangenisstraf uit te zitten. Lukt het jullie om te ontsnappen? Probeer binnen de 90 minuten de vluchtauto te bereiken. Durf jij deze uitdaging aan?

Programma

14:00 uurOntvangst met een warme consumptie naar keuze

14:15 uurInval van de cipiers. Nadat u bent voorzien van passende kleding, wordt het gezelschap in twee of meerdere groepen verdeeld.

14:30 uurGroep 1 wordt op transport gezet, terwijl de andere groepen zich bezighouden met de gevangenisopstand. (Arrow Battle)
Daarna vertrekt ieder uur een transport van Prison Break Paasloo. Groepen die na 90 minuten weer terugkomen die gaan weer verder met de gevangenisopstand

17:15 uurBorrel (exclusief) met broodplankjes op tafel

18:00 uurDe grill is warm, de koks nemen plaats achter de barbecue en bereiden voor u barbecue 1

19:30 uurGeschat einde

Keuze uit buffet of BBQ

Buffet 1

Een buffet bestaande uit een groene- en huzarensalade, huisgemarineerde spareribs, balletjes in satesaus, kippendij in kerriesaus en een stoofpotje van vis. Het buffet wordt geserveerd met twee soorten groenten en twee soorten aardappelgarnituur. Vooraf worden broodplankjes geserveerd.
Wenst u een upgrade van het buffet dan is dit mogelijk voor een toeslag van € 5,- p.p.

BBQ 1

Een variatie van hamburger, braadworst, shaslick, kipsaté. Geserveerd met diverse koude sauzen, satésaus, friet en een groene salade. Vooraf worden er op tafel uitgebreide broodplankjes geserveerd.
Wenst u een upgrade van de BBQ dan is dit mogelijk voor een toeslag van € 5,- p.p.

Wij kunnen rekening houden met alle (di)eet wensen mits vooraf bekend.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo, op de grens van Overijssel en Friesland, is een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt vergaderen, lunchen en dineren. Door de vele mogelijkheden is er genoeg keuze en geschikt voor diverse budgetten.

Faciliteiten

Een vergaderlocatie gelegen middenin de natuur met diverse mogelijkheden. Voor vergaderingen, bijeenkomsten, teambuilding, overnachten en bedrijfsuitjes; hier voor bent u bij ons aan het juiste adres.

Van een verse koffie, uitgebreide lunch tot een gehele verzorgd vergaderarrangement met overnachting en ontbijt en teambuilding activiteiten, het aanbod is groot.

De vergaderruimtes bieden ruimte tot 200 personen en zijn in verschillende opstellingen om te bouwen. Elke ruimte kan worden ingericht als een plenaire, theater, U-vorm en carré opstelling. De standaard faciliteiten: geluidsversterking, beamer en scherm, flip overs, Wifi verbinding, flat screen op standaard en ruime parkeergelegenheid.

Teambuilding

Wilt u een vergadering of bijeenkomst combineren met teambuilding? Ook dat is mogelijk bij deze locatie Paasloo. Denk aan een groepsvariant op de populaire escape rooms: Prison Break. Een ontsnappingsspel waarbij teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontspannen. Een sportieve uitdaging in het klimbos, een DAF tour, Kick Bike tour, culinaire of creatieve workshops, Arrow Batlle en diverse schietdisciplines.

Locaties & meerdaagse vergaderingen

De vergaderlocatie is gelegen bij Villapark de Weerribben, een ruim opgezet vakantiepark. Waardoor deze locatie zeer geschikt is voor meerdaagse vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, bedrijfsuitjes, evenementen en meer.

Tijdens een meerdaags arrangement verblijft u in een van de (groeps)woningen op basis van 1 of 2 personen per kamer, waarbij u de luxe van een hotel ervaart met comfort en privacy van een eigen woning.