Alicante ontdekken op de fiets - 3 daags groepsuitje

Alicante ontdekken op de fiets - 3 daags groepsuitje

  Tijdens dit super leuke arrangement leert u Alicante ontdekken met behulp van een fietstour. Wanneer de avond is aangebroken is het tijd om kennis te gaan maken met het Spaanse keuken en de typische tapas gerechten die Alicante te bieden heeft.

Programmavoorstel

  Dag 1

  Afhankelijk van de vluchttijden zult u in de ochtend ofwel in de middag worden opgehaald op de luchthaven en richting het hotel worden gebracht. U heeft dan de tijd om de bagage achter te laten in het hotel in te checken (vanaf 15.00 uur) en zelf de stad te gaan verkennen.

  Als de avond is aangebroken is het tijd om kennis te gaan maken met de Spaanse keuken en de typische tapas gerechten die Alicante te bieden heeft. Op deze eerste avond zal er een Spaans Tapas Tour gehouden worden waarbij er in een drietal restaurants verschillende tapas gerechten geproefd kunnen worden onder het genot van een goed glas wijn of een biertje.

  Na de tapas tour is iedereen vrij om de barretjes van Alicante te ontdekken of een drankje te doen op één van de vele gezellige terrasjes. Indien u op deze eerste dag al op tijd (in de ochtend of vroeg in de middag) aankomt in Alicante en graag uw reis wil starten met een leuke activiteit dan kunnen wij dat uiteraard voor u regelen. Een mooie stadswandeling of een City Challenge met behulp van een iPad spel in groepsverband zou bijvoorbeeld optioneel bij te boeken zijn. Tevens als een uitgebreide lunch voor deze eerste dag. 

   

Dag 2

  Dag 2

  Na het ontbijt zullen we ons begeven naar de het oude centrum van Alicante waar voor ons de fietsen klaar zullen staan. Onder leiding van een Nederlandse gids zult u per fiets de mooiste plekjes van Alicante gaan ontdekken. De fietstour zal ongeveer 2,5 uur duren en de gids wisselt het historisch centrum af met een deel langs de haven, het gebied van de start van de Ocean Race en een stuk van het mooie strand! 

  Rond 14.00 uur is het vervolgens tijd om te lunchen en dat gaan we op typisch Spaanse wijze doen! Dit houdt in dat we in één van de meest bekende paella en vis restaurants van Alicante een uitgebreid 3-gangen menu geserveerd zullen krijgen met als hoofdgerecht uiteraard een heerlijke vers bereide paella. Paella (in Alicante ook wel "Arroz' genoemd) is een gerecht dat door de Spanjaarden enkel gegeten wordt tijdens "la comida" (late lunch), wat ongeveer plaatsvindt tussen 13.30 uur en 16.00 uur. Na deze uitgebreide lunch is de rest van de dag vrij in te vullen. 

  Mocht u voor deze dag ook nog graag gezamenlijk dineren dan kunnen wij dat uiteraard voor u organiseren. Een mogelijke optie zou bijvoorbeeld een uitgebreid 3-gangen tapas diner zijn waarbij u tijdens het diner kunt genieten van een authentiek Spaans flamenco optreden. 

  Net als dag 2 zal ook deze ochtend het ontbijtbuffet voor iedereen klaarstaan bij het hotel. Er kan dan alle tijd worden genomen om rustig te ontbijten en na te praten over de belevenissen van de dag ervoor. De ochtend kan verder naar eigen invulling worden ingevuld. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een workshop Yoga onder begeleiding van een professional, een rustige strandwandeling of een potje beachvolleybal op het strand.Het lijktons leuk om het gezamelijk af te sluiten op het strand. Op deze manier kan iedereen, onder het genot van een broodje en een drankje, nog even genieten van de prachtige stranden en de zee voordat we weer met de bus naar de luchthaven worden gebracht.  

Dag 3

  Net als de andere twee ochtenden zal ook de bij de derde ochtend een uitgebreid ontbijt klaar staan. Verder kan deze ochtend zelf ingevuld worden. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een workshop Yoga onder begeleiding van een professional, een rustige strandwandeling of een potje beachvolleybal op het strand. Het lijkt ons leuk m de reis gezmaleijk af te sluiten met een picknick op het strand. Op deze manier kan iedereen, onder het genot van een broodje en een drankje, nog even genieten van de prachtige stranden en de zee voordat we weer met de bus naar de luchthaven worden gebracht.

  -Optioneel zou er voor de zondagochtend ook een wateractiviteit geboekt kunnen worden zoals bijvoorbeeld een Segway Tour, Kayak of Paddle sup activiteit.

Awesome Alicante

  De authentieke Spaanse stad aan de zee heeft een bruisende en levendige kant met dank aan het gezellige uitgaansleven, de velen barretjes, clubs en restaurants en vele activiteitenmogelijkheden.

  Een quadtour door het Spaanse gebergte, een gezellige wijnproeverij en overheerlijke tapas of een citytour met de Segway door de historische stad. Maar ook de rustige kant van Alicante is zeer aantrekkelijk omdat er volop genoten kan worden van de prachtige natuur, waaronder de berglandschappen en de mooie stranden. Daarbij maken de prachtige historische gebouwen, waaronder het bekende kasteel Santa Barbara, het ook voor de cultuurfanaten onder ons een zeer interessante bestemming.

  Alicante is een veelzijdige stad met een heerlijk klimaat en bovenal is het een Spaanse stad waar je nog echt het authentieke Spanje kunt beleven. Het is geen enorme internationale stad zoals Barcelona of Madrid maar een echte bruisende, authentieke Spaanse stad waar je nog volledig kunt worden ondergedompeld in de Spaanse cultuur en het echte Spaanse leven!

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten! 

Dit Alicante ontdekken op de fiets - 3 daags groepsuitje arrangement is inclus

  • Voorbereiding en organisatie
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • Transfers - van en naar luchthaven
  • 2 x Een overnachting in een 4-sterren Hotel, op basis van een 2-persoonskamer
  • 2 x Een Ontbijtbuffet
  • 1 x Een Diner - Tapas Tour
  • 1 x Een 3-gangen lunch/paella experience
  • 1 x Een Uitgebreide 3-gangen lunch
  • 1x een fiets tour (2,5 uur)

  Prijs vanaf €499,- p.p. exclusief btw

  Exclusief vlucht, Nederland-Alicante vv ca €100,- tot 200,- per persoon
  Exclusief toeristenbelasting a €3,- p.p. per nacht
  Drankjes op basis van nacalculatie

  De prijs van deze Incentive Awesome Alicante is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdag

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • Fietsverhuur

Onze partner

Groepsreizen & Incentives

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.