Floating & Walking Dinner in Amsterdam

Bij dit Floating & Walking Dinner is inbegrepen:

 • Privé boot
 • Uitgebreid diner in restaurants naar keuze
 • Professionele gids
 • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
 • Prijs

  Prijs: € 84,50 p.p. exclusief BTW.
  Tijdsduur: 4,5 uur.
  Minimum aantal personen: 15.

  Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

  Floating & Walking Dinner

  Franse soup à la l’oignon? Hollandse boerenkool? Italiaans costata ai funghi? Alles is lekker, maar er zijn weinig restaurants waar u keuze hebt uit zoveel verschillende keukens!

  Varen en lekker eten

  Wij nemen u mee op onze boot voor een gezellige borrel. Tijdens de borrel vertelt onze gids honderd-uit over de bezienswaardigheden die u tegenkomt. Na verloop van tijd leggen we aan bij een restaurant, waar u wordt uitgenodigd voor het voorgerecht.

  Na het voorgerecht gaan we weer aan boord en tuffen we verder door de Amsterdamse grachten, vergezeld van onze gids en de bar. Vervolgens leggen we aan bij een ander sfeervol restaurant, waar we met zijn allen het hoofdgerecht beleven.

  En voor het nagerecht gaan we weer verder te voet! Uiteraard kunt u kiezen uit diverse (en dan bedoelen we ook diVERSe!) heerlijke voor- en hoofdgerechten van over de gehele wereld. U hebt het voor het zeggen.

  Het Programma

  19.00 uur: Varen
  19.45 uur: Voorgerecht in 1e restaurant
  20.45 uur: Varen naar 2e restaurant
  21.30 uur: Hoofdgerecht in 2e restaurant
  23.00 uur: Stadswandeling
  23.30 uur: Dessert
  8.3 | 3 reviews

  Reviews van gasten

  Anoniem

  8

  Wij hebben een zeer geslaagd personeelsfeest gehad. Wij hebben 's avonds gevaren door de grachten tijdens het Light festival. Varen in de avond is zeer aan te raden.

  Anoniem

  8

  Dit is een erg leuk evenement voor een groep mensen. Steeds ben je in beweging en de groep komt dus steeds in een andere samenstelling aan tafel en de boot.

  soumaya Fernandes

  9

  Ik kan er heel kort over zijn het was ontzettend goed geregeld. Goede gidsen, goede begeleiding en een keurig in elkaar gezet programma. We zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van jullie organisatie. Met vriendelijke groet, Soumaya Fernandes

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • Fietsverhuur

  Onze partner

  Algemeen

  Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

  Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

  Kom naar ons voor:
  De origineelste uitjes
  Het grootste aanbod
  De scherpste prijzen
  De beste gidsen
  En alle events op maat!

  Maatwerk

  Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

  Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

  Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

  TIP

  Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

  Waar staan wij voor

  Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

  Onze motto's:
  Alles is mogelijk
  Afspraak is afspraak
  Wij werken met plezier voor uw plezier